kvvfwvhc

N8-house / Masahiko Sato

By on June 17, 2021

first_img Projects Area:  188 m² Area:  188 m² Year Completion year of this architecture project ArchDaily Photographs N8-house / Masahiko Sato Save this picture!© Toshihisa IshiiAt night, the shadow of houses will change with the light of the moon and stars, just like expressions on people’s face. The wooden front door gives out a warm atmosphere, going through it, one would step into the living room and see the courtyard through a huge class, which gives people more senses of nature in daily life. Around the privacy garden, which places against living room, there are the kitchen and dining room.Save this picture!© Toshihisa IshiiIn living room, there is a skylight on the ceiling of the 1st floor, which brings the nature light into house.Inside kitchen, there is a study placed on the storage besides the staircase. It includes a desk of 1300mm length.The staircase goes to the 1st floor. On the 1st floor, there are bedrooms for all family members.Save this picture!© Toshihisa IshiiLooking from outside, the shape of the house is not like usual 2-floors house. So, it looks quite special. This design make the best use of place, which tighten the arrangement of rooms, it enable a better chance of communication among family members. Each room is independent of another, and perfectly blending with the nature.Save this picture!Floor PlanSave this picture!Floor PlanProject gallerySee allShow lessSol House / Alexander Brenner ArchitectsSelected ProjectsSydney Blue Mountain’s House / North by northSelected Projects Share “COPY” 2015 N8-house / Masahiko SatoSave this projectSaveN8-house / Masahiko SatoSave this picture!© Toshihisa IshiiHouses•Omura, Japan CopyAbout this officeMasahiko SatoOfficeFollowProductsWoodStoneConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesOmuraJapanPublished on January 29, 2016Cite: “N8-house / Masahiko Sato” 28 Jan 2016. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Classic™ SeriesVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ AbstractFaucetshansgroheKitchen Mixers – Talis MShower ColumnsAXORShowers – AXOR LampShower by NendoWoodBruagRoom Acoustics – Interior Cladding PanelsPanels / Prefabricated AssembliesIsland Exterior FabricatorsMega-Panel Facade SystemsConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMTable LampsAxolightTable Lights – SkirtDoorsRabel Aluminium SystemsMinimal Glass Pivot Door – Rabel 8700 Slim Super ThermalUrban ShadingPunto DesignPublic Architecture in Residential ComplexExterior DeckingHouse of BambooDecking – BambooAnti-Corrosive CoatingsTIGERPowder Coating – Drylac® Bianco 605More products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Year:  Houses Architects: Masahiko Sato Area Area of this architecture project photographs:  Toshihisa IshiiPhotographs:  Toshihisa Ishii+ 33 Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/781168/n8-house-masahiko-sato Clipboard 2015 CopyCity:OmuraCountry:JapanMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Toshihisa IshiiText description provided by the architects. The concept of this designing is to ensure the privacy and safety, and also create a living space which makes family members happy and easy. Japan ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/781168/n8-house-masahiko-sato Clipboard “COPY” Year: last_img read more

Continue Reading